söndag 23 juni 2013

Agilityträning

Har varit iväg och tränat agility i Smålandsstenar idag. Egentligen borde vi fokusera på rallyn nu eftersom vi ska debutera om sisådär 3 veckor. Men det blev i alla fall lite agilityträning idag. Lite.
Vi fick nöja oss med däcket och balanshindren då vi inte hade tillgång till de övriga hindren. Men det gick bra ändå. Vi tränade mycket på att bli säkrare på vippen, och det går bättre och bättre för varje gång. Förr ville han knappt gå upp på brädan. Eftersom vi inte har tränat balanshinder sen förra året var han lite osäker även på balansbrädan, men efter bara några gånger gick den klockrent. A-hindret har han alltid tyckt varit skoj, så det tog han till och med självmant några gånger.

Efter en stund gick vi ner till rastplatsen där det finns roliga träd och stubbar som man kan klättra upp och balansera på. Jätteskoj tyckte Brownie. Vi hittade ett lutande träd, där Brownie fick för sig att leka ekorre.
Vi gick även en liten promenad i skogen för att varva ner.

När vi kom hem var Brownie ganska trött, vilket är ganska logiskt då vi hållit på i flera timmar.
Men efter bara en halvtimme var han hur pigg som helst. Jag försökte lugna ner honom då jag själv var ganska slut, men han studsade runt som en liten galning. Till slut fick jag honom att somna på mitt skrivbord. Men det varade bara i ett par minuter.




1 kommentar: