lördag 5 april 2014

Ullaredsfynd

*Gäääsp* Idag har dagen spenderats på Gekås i Ullared. Främst kläder till mig själv har inhandlats, men även andra nödvändigheter och såklart hundgrejer. Även om jag tycker att Gekås har ganska knapert utbud av hundsaker hittade jag ändå lite kul saker.

Först kollade jag lite på deras utbud av selar, men eftersom jag är lite ny på det där (har i princip bara använt halsband) känner jag att inte ville köpa hem något utan att vi tar och provar ut en bra sele i den lokala zoobutiken hemma istället. Vi köpte även rätt mycket vovvegodis också, bra att passa på när det är billigt, även om vi åker dit ganska ofta. Det största fyndet idag var nog de fina matskålarna. Jag såg dem redan förra gången vi var där, men då fanns de inte i Brownies färg, grön. Men idag fanns det! Bara två stycken kvar, och i bra storlek, vilken tur jag hade. Annars blev det inte mycket mer på hundfronten. Köpte även lite träningskläder för jogging som vi ska börja mer med.

Imorgon blir det födelsedagsfirande och agility, tagga!

Godis, matskålar och bajspåsar inhandlades, givetvis allt grönt, utom godiset då.
Någon annan som har ett speciellt färgtema till sin hund? ;)

De fiina nya matskålarna. Färgerna blir lite skumma dock.

1 kommentar:

  1. Min gamla tant har chockrosa/rosa på alla hennes grejer, är man tjej så är man speciellt om man är tant. ;) Min andra hund hade grönt tidigare som "sin färg" men nu har jag bytt till rosa då folk tror min tik är en hane haha. :)

    SvaraRadera