söndag 6 april 2014

Agility med lapphundsgängetIdag stod agilityträning med Annie, Emmy och lapphundarna på schemat. De ska debutera med sina hundar Toffie och Simba på agilitytävlingen i Smålandsstenar 1 maj, så vi hängde på så Brownie fick träna lite också, även om jag inte kommer att satsa seriöst på agility med honom. Vi använde oss av en tunnel (som kunde göras till platten), ett däck och två uppsättningar slalom, av den ena gjorde vi provisoriska hopphinder.

Brun var jätteduktig även om det var lite kluringar med slalomingångar och hoppkombinationer. Platten är hans favorit, och han tvekade inte alls även om den var annorlunda än de som finns på brukshundklubbar, som han är van vid.

Efter träningen så fick vovvarna busa av sig lite, men eftersom Brun inte orkade hålla jämn takt med lapphundarna lunkade och nosade han mest runt.

Hoppande Heidi.

Glad Simba!

Duktig Toffie hoppar högt.

När det var "fri lek" lunkade Brownie mest på för sig själv.

Syskonbus.
Snygg-Simba.

6 kommentarer:

 1. Fnittrade för mig själv när jag läste "När det var "fri lek" lunkade Brownie mest på för sig själv." och såg den bilden (även när jag läste om det innan). Han är SÅ lik Miqro på den bilden och även med det beteendet ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är verkligen så lika, känner igen mycket av det du skriver om Miqro på eran blogg med. Det är så roligt :)

   Radera
 2. Vilka underbart fina bilder du tar! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Taack <3 Haha, jag hade tur att ha såna tacksamma modeller (;

   Radera