lördag 2 november 2013

Härlig dag med släkten

Idag (eller igår om man ska vara noga, klockan är över tolv) har vi varit och hälsat på mormor, moster, kusinerna och deras jack russell terrier Zara. Tyvärr löper Zara, så de gick inte ha hundarna tillsammans. Hon har vuxit till sig nu och blivit jättefin, förra gången var hon "tonåring" och inte helt färdigväxt.
I alla fall, jag och Brownie bestämde oss för att gå ut en långpromenad i skogen. Den är så mysig och så öppen. På andra sidan skogsremsan ligger ortens skola, så dit gick vi också och körde lite dogparkour. Han fick köra slalom mellan cykelställ och balansera på räcken, hoppa upp och genom olika saker. Vi tränade också lite distans då han utförde vardagsmoment (sitt, ligg, stå, sitt fint) på en stor sten på ca. 10 meters avstånd. Men det roligaste av allt var när vi kom tillbaka till bostadsområdets lekplats. Den ligger precis vid början av skogen och slutet av gräsplanen, så jag kunde ha honom lös. Plötsligt fick han syn på den stora rutschkanan, och då fick han tokfnatt! Upp för kullen och ner för rutschkanan. Upp och ner med väldig fart. Så hög fart att han rusade runt som en tok på marken för att han inte kunde stanna. Fram och tillbaka, upp och ner för de båda kullarna. Det såg tokigt kul ut, ska försöka fånga det på film!

Sedan gick vi in igen för att hälsa på kusinerna. Då var mamma och moster ute med Zara. Men småkusinerna höll sig mest för sig själva (och höll på med Brownie) och jag och min syster lekte med min iPad. Efter ett tag kom även några andra släktingar som vi umgicks med. Det var så gulligt sen när vi skulle åka, barnen ville inte att den söta fluffiga hunden (Bruni) skulle åka hem :3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar