tisdag 20 maj 2014

Han kan han!

Vi har kört ganska mycket slalom nu den senaste tiden, ville testa att lära om med 2x2 för dels snabbare och dels mer säkert slalom. Och det har gett resultat! Till skillnad från innan när vi kört pekametoden och bågar kändes det som att han inte riktigt visste vad han gjorde, utan jag var hela tiden tvungen att visa honom. Men nu när vi kört 2x2 gör han jättefina självständiga slalom :)Är så pepp på agility nu, men har inte tillgång till att träna banor. Lite synd då jag verkligen är sugen på att ta agilityn till en seriösare nivå.Anledningen till att det inte går så fort i klippet är för att han är lite trött.

3 kommentarer:

  1. Ser snyggt ut! :D Vet inte om du gör det, men testa kasta leksak fram eller godis för mera fart framåt :) Om du kastar godis så akta så att han får för sig att börja nosa senare ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kör redan med extern belöning, godisbit på plaskburk (: dock är han i detta klippet inte så självständig i slalomet ännu, så han frågar fortfarande mig. Har dock märkt att han har extremt hindersug på hopphindren, så om jag placerar ett sådant efter slalom tar han det och sedan externbelöning, men kör jag bara slalom frågar han oftast mig först. Ska försöka filma imorgon hur det ser ut nu, han blir säkrare för varje dag :)

      Radera